Witamy na CS-polska zapraszamy na serwer cs non steam 78.133.150.45:27017 i na nowy serwer ventrilo 78.133.150.45 port3784
Nowy u¿ytkownik
no w³a¶nie - bo widzê ma³y rozd¼wiêk, wiec wolal bym to ustaliæ:
1. dust2: gram tt, paka lezy na b, ja obstawiam trumne na dole - za paczka, 2 innych gosci jest na bs i chroni druga strone - to kampa czy obrona paki? (dostalem za to kicka - uwa¿acie ¿e zas³u¿enie)
2. inferno: gram ct, paka nie jest podlozona - jestem na srodku za paczk± (om? - niewiem jak sie pisze ;p / w sensie przeszkody, nie bomby) zabilem 2 (3?) gosci, mam malo hp a slysze ze 2 kolejnych nadbiega. Nie wychodze im na spotkanie tylko kucam za paczk± i czekam a¿ sami wbiegna mi pod lufê - kampa czy obrona 2 z 3 dróg prowadz±cych na bsa? (z tego miejsca nie moglem kryc tylko drogi przez domek) (za to zostalem obity i wyrzucony prosto pod lufe goscia ktory nadbiegal)
no i teraz pytanie czy to by³y kampy. Moim zdaniem kampi tylko tt ktory nie podklada paki, ct ktory jej nie rozbraja, i ct ktory nie odbija zakladnikow. Takie zachowania jak skradanie sie, obstawianie podlozonej (tt) albo lezacej na ziemi (ct) paki uwazam za normalne a nawet po¿±dane - No i teraz pytanie - czy faktycznie jestem kamperem, czy tylko gram bardziej taktycznie (jakbym chcial tylko biegac i strzelac to bym gral w QArena)
Jakie jest na ten temat zdanie pozosta³ej czê¶ci administracji?
ps. da sie wylaczyc to odswierzanie podczas pisnia posta - nie zdazylem go poprzednio napisac i calego mi skasowalo ;/
Ostatnio edytowany przez Stah-Schek (2008-05-05 22:07:10)
serwer [FFA] polega na tym ze ka¿dy gra osobno niema ¿adnego zgrana zdobywa sie tylko fragi szybko i skutecznie
tak powin³o sie wtedy pilnowaæ biegnie sie na bs i pilnuje paki !!!
na mapach cs to tt nie mo¿e kapic musi szybko raszowaæ i ich wybijaæ !!!
kapienie jest karalne sapem jeszcze pogadam z adminami o tym !!
Nowy u¿ytkownik
ok. rozumiem. musze przyznac ze nie znalem specyfiki serwerow FFA. To jeszcze putanie dotyczace pierwszej i drugiej lini - skoro nie ma zgrania i kazdy gra sam tylko na fragi to czemu nalezy bronic bsa (przy podlozonej pace) ale nie mozna tego robic kampiac na drodze do niego? Bo rozumiem nastawienie na szybka gre z raszau, ale jesli paka i tak jest podlozona i nalezy jej bronic?
Nowy u¿ytkownik
tzn kapuje ze nie broni sie bs i hostow od poczatku, ale 2 linijka twojej wypowiedzi brzmi "tak powin³o sie wtedy pilnowaæ biegnie sie na bs i pilnuje paki !!!" - mowa tutaj o pace juz podlozonej przez terro tak? Bo tego tyczylo sie moje pytanie.
Nowy u¿ytkownik
kto wie jak celownik przy awp sie robi??bo stara sie sra domnie ze se ktopke na monitoze robie i sie psuje niby pomuz ktos